Acquire

De opvallende Mokka-e. 100% elektrisch.

DESIGN

ROBUUST EN EVENWICHTIG

De nieuwe Mokka-e belichaamt met zijn futuristische design de toekomst van Opel. Van zijn robuuste crossover-silhouet tot de krachtige nieuwe belettering op de achterklep: elke lijn benadrukt zijn zelfverzekerde karakter. Met zijn baanbrekende styling onderscheidt de Mokka-e zich direct duidelijk van de massa. 

DUIDELIJK ANDERS

Ontdek Duitse engineering met een nieuwe, heldere designtaal, waarin 'less is more' tot het uiterste is doorgevoerd. Het interieur ademt daardoor een rust die tot een compleet nieuwe rijervaring leidt, wat nog versterkt wordt door unieke bekledingen en decoratie-elementen. 

IN ELK OPZICHT INDRUKWEKKEND

Waar je ook kijkt, overal zie je gedurfde designkeuzes en innovatieve technologie. Van de aandrijflijn tot de scherp belijnde Eco-LED achterlichten waarin de vorm van de nieuwe Opel Vizor aan de voorzijde terugkomt. En hoe langer je kijkt, hoe meer je ontdekt. ONGEKEND STIJLVOL

De Mokka-e is standaard al voorzien van indrukwekkende velgen, maar wie meer wil, heeft de keuze uit stijlvolle 16-, 17- of 18-inch lichtmetalen velgen. Perfecte accessoires om je Mokka-e helemaal af te stemmen op je persoonlijke stijl. 

PERSOONLIJKE ACCENTEN

De Mokka-e geeft je talloze mogelijkheden om je te onderscheiden en je eigen stijl te kiezen. Bijvoorbeeld met unieke dakkleuren, hemelbekledingen of een groot zonnedak dat het interieur doet baden in licht. 

EEN NIEUW ICOON

De Vizor is hét nieuwe design-kenmerk van Opel, dat beeldbepalend zal zijn voor alle toekomstige modellen  van Opel. Met het Opel-logo als middelpunt omkadert de Vizor de LED Matrix-koplampen en andere high-tech elementen aan de voorzijde van de Mokka. VEILIGHEID EN INNOVATIES

INTELLILUX LED® MATRIX-KOPLAMPEN

IntelliLux LED® Matrix-koplampen zorgen in elke situatie voor de oprimale verlichting, door afhankelijk van de situatie automatisch te schakelen tussen grootlicht en dimlicht. Ontspannen rijden, zonder het risico andere bestuurders te verblinden.

ADAPTIVE CRUISE CONTROL

Adaptive Cruise Control maakt elke rit veiliger en meer ontspannen. Dit systeem handhaaft niet alleen een constante snelheid, maar zorgt ook voor een veilige afstand tot je voorganger, door automatisch af te remmen of op te trekken. 

AUTOMATISCH NOODREMSYSTEEM

De Mokka-e is voorzien van uitgebreide assistentiesystemen, die het rijden veiliger en meer ontspannen maken. Het automatische noodremsysteem helpt ernstige aanrijdingen te voorkomen door continu de verkeerssituatie vóór de Mokka-e te controleren. Zodra een voetganger, voertuig of  obstakel wordt opgemerkt, wordt de bestuurder gewaarschuwd en worden de remmen voorbereid om extra snel te kunnen reageren. PURE PANEL

De nieuwe, heldere designfilosofie van Opel komt uitstekend tot uiting in het Opel Pure Panel. Dit digitale 12-inch informatiecluster geeft je in de Mokka-e alle informatie die je tijdens het rijden nodig heeft, zonder de aandacht af te leiden van de weg. 

PANORAMISCHE 180° ACHTERUITRIJCAMERA

De panoramische 180° achteruitrijcamera geeft een extra breed beeld van de achterkant van de Mokka-e, zodat je niet alleen obstakels, maar ook verkeer dat van opzij nadert, beter kunt zien. Dat maakt achteruit rijden in het drukke stadsverkeer of krappe parkeergarages een stuk gemakkelijker en veiliger. 

ADVANCED PARK ASSIST

Inparkeren wordt kinderspel wanneer Advanced Park Assist het werk voor je doet. Dit systeem zoekt een parkeerplek en bedient het stuurwiel. Je hoeft zelf alleen volgens de aanwijzingen gas te geven en te remmen. En ook uitparkeren wordt voor je geregeld! CONNECTIVITEIT

NAVIGATIE

Via het geavanceerde touchscreen van je navigatiesysteem vind je gemakkelijk de beste route naar elke bestemming, met real-time verkeersinformatie. Je vindt bovendien eenvoudig laadpunten in de buurt en ziet in één oogopslag hoeveel beschikbare laadplekken er zijn. Kies tussen Multimedia Navi Pro met een 10-inch display en Live Navigatie of Multimedia Navi met een 7-inch display.

INFOTAINMENT

Als het om informatie en ontspanning onderweg gaat, heeft de Mokka-e heel wat te bieden. Een gebruiksvriendelijk touchscreen, inclusief ondersteuning voor Apple CarPlay™, slimme assistentie, streaming via Bluetooth®, USB-poorten en een hoogwaardig geluidssysteem met zes speakers maken elke rit tot een groot plezier. 

DRAADLOOS OPLADEN

In de Mokka-e heb je geen last van rondslingerende snoeren die het 'detoxed' design verstoren. De geïntegreerde draadloze oplader zorgt dat je apparatuur automatisch digitaal wordt opgeladen.