De nieuwe Opel Movano

Advies rijklaarprijs vanaf € 25.899 (excl. BTW/BPM)

De Movano is gemaakt om jarenlang probleemloos voor u te presteren, met een minimum aan onderhoud. Dat leidt tot lage gebruikskosten.

Naast een goede coördinatie en betrouwbare medewerkers is het succes van uw logistieke bedrijfsvoering afhankelijk van bedrijfswagens die berekend zijn op uw dagelijkse werk en die sterk, maar vooral groot genoeg zijn, zelfs voor de meest veeleisende projecten. De Opel Movano voldoet in alle opzichten aan dit profiel. Hij is ontworpen en gebouwd met u en uw bedrijf voor ogen: Met meer uitvoeringen, meer comfort en meer kracht.

Voor de Opel Movano is 'No Job Too Big'. Met zijn 4 lengtes, 3 hoogtes, voor- en achterwielaandrijving, een maximaal toelaatbaar gewicht (GVW) van maximaal 4,5 ton, enkel- en dubbellucht is de Opel Movano uitermate geschikt om alle beladingen te vervoeren.

AANBOD

Big Event

The Big Event komt er weer aan!

Van 21 t/m 26 september is het weer The Big Event bij Opel! Bij aanschaf van een nieuwe Opel krijgt u dan tot € 2.000 extra inruilwaarde op alles wat rolt, rijdt of een stekker heeft. En dat kunt u echt aan alles besteden! Bijvoorbeeld als extra inruilwaarde voor uw huidige auto, een elektrisch laadpunt wanneer u kiest voor een nieuwe Corsa-e óf om te kunnen profiteren van een superscherp Private Lease maandtarief voor uw nieuwe Opel. Daarnaast ontvangt u een tank- of laadpas t.w.v. € 500!

Nu ook bij jou thuis
Profiteren van het Big Event aanbod? Dit kan te allen tijde bij jouw dealer en vanaf dit jaar ook bij jou thuis. Dus heb je liever een taxatie of proefrit aan huis, neem dan contact op met jouw dealer voor de mogelijkheden. Ook de financiering kun je desgewenst gemakkelijk vanuit huis regelen.

5 Jaar garantie en onderhoud

Alleen deze maand is het actiemaand bij Opel Bedrijfswagens! Alleen deze maand profiteert u 5 jaar garantie en 5 jaar gratis onderhoud op een nieuwe Opel Movano.

5 jaar gratis onderhoud
Niemand kan uw Opel Bedrijfswagen beter onderhouden dan de gecertificeerde Opel bedrijfswagendealer, daarom krijgt u deze maand bij aankoop van een nieuwe Movano 5 jaar gratis onderhoud van ons cadeau. Zo bent u altijd veilig op weg!

5 jaar garantie
Uw veilige, degelijke bedrijfswagen wordt maar liefst 5 jaar gratis gedekt onder ons verlengde garantieprogramma.

Scherpe financiering
Bovendien financiert u uw nieuwe Opel Bedrijfswagen nu met 5 jaar 1,99% rente. Zo rijdt u al in een nieuwe Opel Movano vanaf slechts € 449 per maand. Deze actie geldt alleen deze maand, mis het niet!


Liever direct rijden?
Dat kan! U kunt namelijk direct in een gloednieuwe Opel Movano stappen met een bedrijfswagen uit onze voorraad. Bovendien krijgt u bij aanschaf van een bestelwagen uit voorraad nu maarliefst € 1.000 extra korting!

FinancieringGALLERIJVARIANTEN

Gesloten bestel

Open laadbak

Gesloten laadbakPrijslijst en Brochure Bekijk prijslijst en brochure

Zelf ervaren? Plan direct uw proefritONTDEK ONZE ANDERE BEDRIJFSWAGENS

Opel Combo

De nieuwe Opel Combo Ontdek de nieuwe Combo

Opel Movano

De nieuwe Opel Vivaro Ontdek de nieuwe Vivaro