AIRCOcheck - aircowell

GRATIS AIRCOCHECK 

Een goed werkende airco betekent niet alleen comfortabel autorijden maar draagt ook bij aan de verkeersveiligheid. Concentratie en reactiesnelheid van bestuurders zijn sterk afhankelijk van de omstandigheden in de auto. Uit onderzoek blijkt dat ‘frisse bestuurders’ alerter reageren en tot dertig procent minder vaak betrokken zijn bij auto-ongelukken. Bovendien bepaalt uw airco en het interieurfilter de kwaliteit van de lucht die u inademt. Wist u dat de luchtkwaliteit in de auto soms wel 6 keer meer verontreinigd is dan de buitenlucht?

Onze vakkundige monteurs controleren de werking van uw airco en geven advies over onderhoud.

Maak nu snel een afspraak

 

 


 


LAAT UW AUTO REINIGEN MET AIRCOWELL VA. 39 EURO

EEN PASGEBOREN BABY HAALT TOT 45 KEER PER MINUUT ADEM

Het aircosysteem in uw auto houdt u fris in de zomer en uw ramen condensvrij in de winter. De airco zorgt dus in elk seizoen voor een comfortabele rit. We gebruiken hem dagelijks, maar vaak staan we er niet bij stil wat er zich allemaal in kan verzamelen.

 

 

airco well® verwijdert vuil en micro-organismen die zich in de pollenfilteromgeving en op de verdamper vormen. Zo worden de ziekteverwekkers met hoge druk weggespoeld en de besmette onderdelen grondig gereinigd. Hierdoor verdwijnen ook eventuele onaangename geurtjes. 

Het aircoreinigingssysteem airco well® zorgt voor gezonde lucht in de auto. Blijf gezond en laat uw aircosysteem minstens één keer per jaar controleren en reinigen.

 

PROFESSIONELE AIRCOREINIGING TIJDENS UW VOLGEND ONDERHOUD.

Vraag tijdens uw volgend onderhoud naar een aircosysteemreiniging met airco well®, en ervaar het effect van de wereldwijd meest effectieve oplossing voor gezonde lucht in uw auto.

 
 

airco well® voor de reiniging van de verdamper

 

De verdamper koelt de luchtstroom af door het vocht eruit te halen. Hierdoor heeft de verdamper een vochtige klimaat dat dé ideale voedingsbodem is voor bacteriën.

De speciale airco well® Hygiënereiniger voor de aircoverdamper wordt direct op de verdamper gesproeid, met behulp van een krachtig drukbekerpistool. Het TUNAP Splash effect zorgt hierbij voor een snelle en grondige reiniging van vuilafzettingen op de verdamper.

airco well® voor de reiniging van de pollenfilterbehuizing

 

Het pollenfilter zorgt ervoor dat het merendeel van de vuilpartikels in de buitenlucht niet tot bij de verdamper of tot in het interieur geraken. Een deel van de partikels blijft echter niet achter in het pollenfilter, maar in de omgeving ervan. Juist daarom moet de omgeving van het pollenfilter bij elke pollenfilterwissel grondig gereinigd worden.

Na het verwijderen van het oude filter worden de pollenfilterbehuizing en de aangrenzende luchtkanalen met de reiniger ingespoten voor een grondige reiniging met het TUNAP Splash effect.

De belangrijkste feiten over het airco well® systeem:

Onafhankelijk geteste effectiviteit door de GUI (Gesellschaft für Umwelt- und Innenraumanalytik)

Geteste materiaalcompabiliteit in samenwerking met toonaangevende fabrikanten van aircosystemen

Zonder allergene kleur- en geurstoffen

Sinds vele jaren internationaal beproefde methode

Milieu- en gezondheidsvriendelijk

Verbeterde, milde formule met zeer hoge hygiënewerking


 MEER INFORMATIE? Neem contact met ons op.

Liever direct een afspraak inplannen?

Maak nu direct een afspraak!


 Waarom is dit belangrijk?

Het pollenfilter zorgt ervoor dat het merendeel van de vuilpartikels in de buitenlucht niet tot bij de verdamper of tot in het interieur geraken. Een deel van de partikels blijft echter niet achter in het pollenfilter, maar in de omgeving ervan. Ook tijdens de pollenfilterwissel vallen meestal vuilpartikels uit het filter. Juist daarom moet de omgeving van het pollenfilter bij elke pollenfilterwissel grondig gereinigd worden.

 Hoe wordt er gereinigd?

 De speciale airco well® Hygiëner-einiger voor de pollenfilteromgeving is een reinigingsspuitbus met sproeisonde. Na het verwijderen van het oude filter worden de pollenfilterbehuizing en de aangrenzende luchtkanalen met de reiniger ingespoten voor een grondige reiniging met het TUNAP Splash effect.

 Hoe werkt het?

 De intensief reinigende werking, dankzij een optimale bevochtiging, vertraagt langdurig de nieuwe aangroei van micro-organismen (bv. schimmels, bacteriën) in de omgeving van het pollenfilter.