• Consumentenprijs vanaf € 28.975 (excl. BTW/BPM)
  Voorraad Aanbiedingen Nieuws Technische specificaties Bestel de gratis brochure
  Downloads
 • Movano. No Job Too Big.

  Naast een goede coördinatie en betrouwbare medewerkers is het succes van uw logistieke bedrijfsvoering afhankelijk van bedrijfswagens die berekend zijn op uw dagelijkse werk en die sterk, maar vooral groot genoeg zijn, zelfs voor de meest veeleisende projecten. De Opel Movano voldoet in alle opzichten aan dit profiel. Hij is ontworpen en gebouwd met u en uw bedrijf voor ogen: Met meer uitvoeringen, meer comfort en meer kracht.

  Voor de Opel Movano is 'No Job Too Big'. Met zijn 4 lengtes, 3 hoogtes, voor- en achterwielaandrijving, een maximaal toelaatbaar gewicht (GVW) van maximaal 4,5 ton, enkel- en dubbellucht is de Opel Movano uitermate geschikt om alle beladingen te vervoeren.

  ACTIE OPEL BEDRIJFSWAGENS
  Profiteer nu 5 jaar lang van 0% rente! Zo stapt u voordelig in uw nieuwe Opel Movano boordevol extra’s voor een vast maandbedrag zonder rente, 5 jaar lang! Bovendien krijgt u een gratis inrichting of ombouw t.w.v. €1.500! Lees hier verder.

  GRATIS TANKPAS MET €1.000,- BRANDSTOF
  Bovendien krijgt u tijdelijk een gratis tankpas met maar liefst €1.000,- brandstof excl. BTW! Dit aanbod geldt uitsluitend t/m 11 maart 2017. 

  + Meer
  Neem contact met mij op
 • STEL SAMEN
  PROEFRIT
  VIRTUAL TOUR
 • Aanbiedingen Bestel de gratis brochure Nieuws
  Nieuws + -
  Downloads (prijslijst/brochure/...) + -